• Stories Pop-Up Kitchen

    (Deutsch) Erstes Pop-Up in Heidelberger Bahnbetriebswerk

    (Deutsch) Die Region ist bereit für sein erstes Pop-Up Der aktuelle Trend der Gastro-Szene erobert jetzt auch Heidelberg. Ein altes Bahnbetriebswerk wird zur „Stories Pop-Up Kitchen“

Osteria, Callwey

(Deutsch) Osteria, Callwey Verlag

(Deutsch) Auf knapp 500 Seiten führt uns Osteria durch die authentische, traditionelle Küche Italiens: Gutes Olivenöl, ausgezeichnete Pasta, Käse aus der Region, Fisch ganz frisch von der Küste und süße, von der Sonne gereifte Tomaten, daraus besteht der perfekte Osteria-Teller!

Weiterlesen...
Shrimp-Gumbo

Louisiana Gumbo Recipe

Cajun cuisine is often misunderstood, one spontaneously thinks of spicy, dark fish with some cayenne pepper. In reality, however, the Cajun cuisine is complex and refined. This wonderful gumbo convinces with its delicate taste and fine pungency!

Weiterlesen...
Anne Trimbach

Véritable 18: An Interview with Anne Trimbach

Hardly anyone knows Alsatian wine as well as Anne Trimbach. Despite her youth, she is the grande dame of Riesling in Alsace. From her father, Pierre Trimbach, she inherited the love of wine. Today she is restlessly on her way to spread her message and make the wine of her homeland even better known. On […]

Weiterlesen...
massimo bottura

(Deutsch) Massimo Bottura is back!

(Deutsch) Der italienische Star-Koch Massimo Bottura hat es geschafft! Mit seiner Osteria Francescana in Modena hat er sich gestern wieder an die Spitze der 50 besten Restaurants gekocht. Auf Platz 2 folgt El Celler de Can Roca in Girona (Spanien) dahinter das Mirazur in Menton (Frankreich) des argentinischen Meisters Mauro Colagreco

Weiterlesen...
Martin Müller, Simplicissimus

Martin Müller / Simplicissimus Heidelberg

The renowned restaurant Simplicissimus in Heidelberg, which has been leased from the Hotel Zum Ritter St. Georg since March 2016, will reopen after the company holidays with a new team headed by Martin Müller.

Weiterlesen...

©2018, Design: Grandgourmand, Mathias Guthmann

UA-58642139-1