• Anne Trimbach

    Véritable 18: An Interview with Anne Trimbach

    Hardly anyone knows Alsatian wine as well as Anne Trimbach. Despite her youth, she is the grande dame of Riesling in Alsace. From her father, Pierre Trimbach, she inherited the love of wine. Today she is restlessly on her way to spread her message and make the wine of her homeland even better known. On […]

Anne Trimbach

Véritable 18: An Interview with Anne Trimbach

Hardly anyone knows Alsatian wine as well as Anne Trimbach. Despite her youth, she is the grande dame of Riesling in Alsace. From her father, Pierre Trimbach, she inherited the love of wine. Today she is restlessly on her way to spread her message and make the wine of her homeland even better known. On […]

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massimo bottura

(Deutsch) Massimo Bottura is back!

(Deutsch) Der italienische Star-Koch Massimo Bottura hat es geschafft! Mit seiner Osteria Francescana in Modena hat er sich gestern wieder an die Spitze der 50 besten Restaurants gekocht. Auf Platz 2 folgt El Celler de Can Roca in Girona (Spanien) dahinter das Mirazur in Menton (Frankreich) des argentinischen Meisters Mauro Colagreco

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Martin Müller, Simplicissimus

Martin Müller / Simplicissimus Heidelberg

The renowned restaurant Simplicissimus in Heidelberg, which has been leased from the Hotel Zum Ritter St. Georg since March 2016, will reopen after the company holidays with a new team headed by Martin Müller.

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(Deutsch) WM-Drinks 2018 rund um den Globus

(Deutsch) Womit stößt man in Litauen, Island oder Israel an, wenn in Russland die Tore fallen? Womit erhebt man das Glas in Korea, im Trentino und in Frankfurt am Main? BZ.COMM stellt beliebte Drinks aus seinem internationalen Kundenportfolio vor. Ich arbeite schon lange mit dieser Agentur vertrauensvoll zusammen und freue mich über solche tollen Tipps!

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Green Asparagus Curry

(Deutsch) Curry mit grünem Spargel

(Deutsch) Auf der Suche nach Kardamom, Gewürznelken und schwarzem Pfeffer erreichten die Portugiesen im Jahre 1498 die von Palmen gesäumten Südufer Indiens, Gewürze wurden damals sehr teuer gehandelt. Das Wort Curry stammt wohl aus dieser Zeit, für die scharfen, mit Kokosnuss verdickten Eintöpfe gab es keine eigene Bezeichnung, und so wurde aus dem tamilischen Kari, das […]

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Gastón Acurio

(Deutsch) Auszeichnung für Gastón Acurio

(Deutsch) Der renommierte Küchenchef Gastón Acurio vom Restaurant «Astrid y Gastón» in Lima / Peru, wird mit dem Diners Club® Lifetime Achievement Award 2018 ausgezeichnet. Der Award ehrt eine Bewegung, die sich aus peruanischen Produzenten und Köchen zusammensetzt und der Welt die Vielfalt der peruanischen Küche zeigt!

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Scharffs Schlossweinstube

Heidelberg memoirs, gourmet festival

Excellent reception in front of a majestic scene in Heidelberg Castle. A well chosen oyster trio of French and English origin caresses the palate and sets accents. Not every day we get the noble mussel from the wild catch, Martin Scharff serves us fresh Maldon oysters, they impress with their fine salt aroma with nut […]

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©2018, Design: Grandgourmand, Mathias Guthmann

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